Victòria èpica on ningú encara no havia guanyat. L'ICL va tenir en els moments culminants a casa de l'Obradoiro Chase Simon (5/5 en els triples, un de decisiu a falta d'un minut, 71-77), Musli i Grigonis de líders anotadors, però tot l'equip va treballar i la remuntada es va fer quan eren a pista jugadors dels poc habituals, com Sandul o García. Un espectacle d'equip que ha vençut 3 dels 6 partits a fora.

L'ICL, amb l'única baixa del seu capità Román Montañez, sortia a la pista al principi del partit amb un cinc habitual (Jermaine Thomas, Otvertxenko, Chase Simon, Ricky Sánchez i Musli). Pel que fa al Rio Natura Monbus es confirmava la baixa per gastroenteritis de Juan José Triguero i Donnie McGrath es quedava a la banqueta d'entrada agafant el timó Pepe Pozas, i amb Haws, Adam Waczynski, Caloiaro i Pustovyi completant el cinc. Un triple de Ruslan Otverxenko era el que obria el marcador, de seguida respost per Haws. Estaven fins els dos equips i els següents atacs es van culminar amb triples, que van anotar Simon i Waczynski, màxim anotador de la lliga (6-6).

El primer error en un tir va ser de Thomas però Simon tornava a encertar des de 6.75 i quan tan sols s'havien jugat tres minuts hi havia un resultat de 6-9. Chase Simon ja havia fet vuit punts quan va afinar amb el 8-11. Però els gallecs no es deixaven anar i atacaven amb una gran mobilitat. Això va provocar la segona falta de Simon, canviat de seguida per Grigonis, que situava el 10-13. Malgrat que Caloiaro va provocar l'empat amb el festival de triples que no parava, Musli es va penjar al cercle per fer el 13-15.

Otverxenko posava també des de més enllà de la línia el 15-18 i la rèplica la tornava a donar Angelo Caloiaro. Cada equip portava ja 4 triples convertits. La segona falta d'Otvertxenko va donar ocasió de tenir minuts a Àlex Barrera. Amb el 24-26 es va acabar el quart, i ja amb Hernández en pista.