L'ICL Manresa no ha estat capaç de mantenir la regularitat suficient com per guanyar al Laboral Kutxa Baskonia (76-85). Una mala primera meitat ha estat massa impediment per aixecar un partit que ha ensenyat un estira i arronsa constant en el marcador. Tot i la baixa de la seva gran estrella, Ioannis Bourousis, els visitants s'han emportat la victòria de forma merescuda.

El Laboral Kutxa Baskonia ha començat el duel davant l'ICL Manresa molt més concentrat. La defensa dels bagencs no s'ha presentat a l'hora al Nou Congost i els bascos ho han aprofitat per marcar distàncies en els primers instants, 3-15. La qualitat de Chase Simon ha estat clau per reaccionar. L'encert de Simon i l'augment en la intensitat defensiva han fet entrar el Manresa dins el partit després del pèssim inici. El primer període ha acabat amb el resultat d'empat a 19.

La irregularitat local ha continuat en el segon quart. Els problemes de l'ICL s'han fet evidents en defensa. Els desajustos constants han facilitat la feina a un Laboral Kutxa força entonat en atac. Els àrbitres no hi han ajudat en res. Les protestes d'Ibon Navarro han fet que els col·legiats li assenyalessin una tècnica que ha encès el Nou Congost. Amb el públic empaitant i el Laboral Kutxa disparat en el marcador, l'ICL ha tornat a pressionar en defensa per arribar al descans 12 punts per sota, 37 a 49.

L'inici del tercer quart ha estat molt diferent. L'ICL Manresa ha ensenyat la seva millor cara i ha fet un pas endavant amb un parcial de 7-0. En el millor moment dels manresans, Darius Adams s'ha posat l'equip visitant a l'esquena i s'ha encarregat de tornar a obrir distàncies. L'actuació arbitral ha seguit sent discutible i els nervis s'han apoderat d'un ICL Manresa que ha acabat per descentrar-se i perdre el rumb. El tercer quart ha finalitzat amb el resultat de 52-68.

L'últim periode ha estat un calc de l'anterior. L'ICL ha saltat a la pista amb el ganivet entre les dents i amb bones accions de Simon i Garcia ha agafat aire. La diferència en el marcador ha arribat a ser de només sis punts a favor dels visitants. Quan semblava que els locals podrien igualar el resultat i lluitar el partit fins a l'últim instant, una bona ratxa anotadora de Laboral Kutxa Baskonia ha finalitzat amb un triple de Causeur que ha enterrat gairebé totes les opcions locals. L'ICL Manresa, a contra-rellotge, ha fallat tirs lliures importants i la victòria s'ha escapat del Nou Congost.

Amb aquest partit perdut a casa, l'equip d'Ibon Navarro es situa amb sis victòries i nou derrotes a la classificació de la Lliga Endesa. El millor jugador a les files locals ha tornat a ser Dejan Musli, amb 20 punts, 5 rebots i 27 de valoració. El proper partit de l'ICL Manresa serà altre cop a casa davant Dominion Bilbao Basket.