L´exjugador nord-americà del Bàsquet Manresa Sherron Mills ha donat a conèixer que ha rebut el diagnòstic que pateix esclerosi lateral amiotròfica, malaltia més coneguda per les seves sigles, ELA (ALS en anglès). Es tracta d´una malaltia neurològica que incideix en les cèl·lules nervioses (les neurones) i que té un pronòstic invariablement fatal.

Mills ha demanat, a través de la seva Universitat i per Internet, un ajut econòmic per al tractament. Ja ha recollit 12.400 dòlars en els dos darrers mesos. Sherron Mills, nascut fa 44 anys a Maryland, es va formar a la Universitat de Virginia Commonwealth i va ser escollit, en la segona ronda del draft NBA, per Minnesota Timberwolves però no hi va arribar a jugar. Va estar dues temporades al Gravellines francès, una al Siena italià i dues més en les files del Galatasaray turc.

Va arribar al TDK Manresa la temporada posterior al títol de la lliga ACB, la 98/99. Va fer mitjanes de 15 punts i 8 rebots, jugant també a l´Eurolliga; va tenir de companys interiors primer Terquin Mott, i més tard John Williams. El curs següent (1999/2000) va fitxar pel Tau i, amb passaport turc, el seu cas va acabar obrint la porta als comunitaris B. Es va retirar arran d´una greu lesió de tíbia i peroné.