L'ICL Manresa no ha pogut aconseguir la victòria en un partit igualat que s'ha decidit a l'últim minut. La bona feina dels homes d'Ibon Navarro davant un equip potent com és el Dominion Bilbao Basket no s'ha vist recompensada amb un triomf. Tot i estar bé en defensa i demostrar una actitud encomiable durant tot el xoc, Bilbao ha acabat imposant-se al Nou Congost (67-72).

L'ICL ha començat el seu duel davant el Bilbao Basket amb el nou fitxatge, Milos Milisavljevic, al cinc inicial. Els primers compassos han ensenyat un Manresa intens i concentrat en defensa. Aquesta fixació defensiva ha propiciat una baixa anotació d'ambdós conjunts. Dejan Musli s'ha carregat ràpidament amb dues faltes personals i Ibon Navarro l'ha substituït. Amb el serbi a la banqueta, Bilbao s'ha sentit més còmode i guiat pels triples de Mumbrú ha obert un petit forat. L'ICL Manresa s'ha aferrat a l'empenta de Marius Grigonis per acabar el quart amb un resultat ajustat, 15-19.

El Bilbao Basket, amb un joc físic i centrat en els triples, ha posat en dificultats a un ICL Manresa voluntariós que, tot i anar a remolc, s'ha mantingut amb opcions gràcies a dos triples de Dmitry Flis i Ruslan Otverchenko. El canvi de tendència ha arribat amb la tornada de Dejan Musli a la pista. El pivot s'ha mostrat enorme a la pintura i ha ofert un recital que ha servit per donar la volta al resultat. El final del segon quart de l'ICL Manresa ha estat brillant. La primera meitat ha finalitzat amb una lleugera avantatge pels locals, 41-36.

El recital ofensiu de Dejan Musli ha seguit als primers instants de la segona meitat. El pivot ha anotat quatre punts consecutius que han eixamplat el marge de l'ICL Manresa. L'actuació de Musli ha fet reaccionar a Dominion Bilbao Basket, que ha endurit la defensa i ha aconseguit un parcial contundent. Els locals han entrat en un espiral d'errors i falta d'anotació. Amb el ritme lent, pausat i centrat en l'aspecte físic, Bilbao Basket ha aconseguit remuntar. Després de diverses decisions compromeses, el Nou Congost s'ha enfadat amb els àrbitres i els ha dedicat una mocadorada. 51-54 ha estat el resultat a la fi del tercer període.

Tot i les males sensacions que ha transmès l'ICL Manresa en el tercer quart, el partit seguia obert. La veteranía dels jugadors de Bilbao semblava imposar-se, en els últims instants, però ha aparegut Roman Montañez per igualar les forces. El marcador s'ha mantingut completament igualat fins a l'últim minut, quan en una jugada afortunada, Bertrans ha aconseguit una cistella crucial. En l'acció següent, Grigonis ha fallat el llançament de tres que hagués empatat el xoc. En els últims segons, Bilbao no ha perdonat des de la línia dels lliures i el partit s'ha escapat del Nou Congost.

El màxim anotador local ha estat un cop més, Dejan Musli, amb 20 punts, 10 rebots i 20 de valoració. Amb aquesta derrota, l'ICL Manresa es situa amb sis victòries i deu derrotes a la classificació de la lliga. El proper partit del conjunt bagenc serà a la pista del Baloncesto Sevilla.