Disgustat i amb un punt de decepció en la mirada, Ibon Navarro va comparèixer a la sala de premsa del Nou Congost per explicar que «hem caminat massa per jugar a casa, hem jugat al ritme que volia el Bilbao en lloc d´imposar el nostre, que consisteix a controlar el rebot i córrer». El tècnic de l´ICL va donar més claus per explicar el resultat negatiu de l´equip, que diumenge al vespre va encadenar la quarta derrota consecutiva: «no ens hem passat bé la pilota i hem tingut un encert molt baix per jugar a casa».

Com a exemple de la mala circulació de pilota de l´equip, el de Vitòria va exposar que «en el segon quart hem repartit set assistències i hem finalitzat el partit amb nou». Navarro es va mostrar crític amb el joc ofensiu de l´equip, però en va destacar la defensa: «l´equip ha fet un esforç important en defensa, amb errors individuals puntuals, però en una bona línia». Respecte de la manca d´eficàcia dels seus homes en el llançament, l´entrenador dels manresans va afirmar que «l´encert molts cops ve per la confiança, pel sentiment que una cistella és de l´equip i no d´un jugador, i això ens ha faltat. No ens hem passat gens bé la pilota durant masses minuts».

Per al tècnic, el fet de jugar durant gairebé tot el partit «al ritme que volia el Bilbao» ajuda a explicar el mal joc dels minuts finals. «S´ha notat el nerviosisme i la precipitació en els últims minuts, tot i que si haguéssim agafat aquell últim rebot hauríem pogut guanyar el partit. El fet de jugar al seu ritme durant el partit, ha fet que tinguéssim dubtes al final, perquè no estàvem jugant el nostre bàsquet sinó el seu».

Navarro es va mostrar satisfet amb el rendiment de Milos Milisavljevic, que aquest diumenge va debutar amb la samarreta de l´ICL: «feria molt temps que no jugava un partit i se li ha notat en errors puntuals, com sortir i en la primera pilota que té tirar un triple. Però són errors lògics. L´equip ha corregut millor amb ell, ens ha donat un ritme més alt i a grans trets ha ofert un bon to defensiu».

Per la seva banda, el tècnic visitant, Sito Alonso, es va mostrar «molt content pel treball fet» pels seus homes, ja que va assegurar que «sabíem que seria un partit molt complicat, perquè el Manresa està jugant a un nivell molt alt aquesta temporada. A la segona part hem millorat molt en defensa», va explicar el català.