Sherron Mills, expivot del Bàsquet Manresa, ha perdut la lluita contra l'esclerosi lateral amiotròfica que patia i ha traspassat aquest diumenge a Baltimore (Estats Units), on residia actualment, a l'edat de 44 anys. Els darrers mesos, la seva família havia engegat una campanya a través d'internet per ajudar a pagar el tractament d'una malaltia neurològica que incideix en les cèl·lules nervioses (les neurones) i que té un pronòstic invariablement fatal.

Mills, nascut a Maryland, es va formar a la Universitat de Virginia Commonwealth i va ser escollit, en la segona ronda del draft NBA, per Minnesota Timberwolves però no hi va arribar a jugar. Va estar dues temporades al Gravellines francès, una al Siena italià i dues més en les files del Galatasaray turc.

A Manresa, va militat a l'aleshores TDK, la temporada 1998-99 (el curs següent al títol de la lliga ACB, la 1998/99). Va fer mitjanes de 15 punts i 8 rebots, jugant també a l´Eurolliga; va tenir de companys interiors primer Terquin Mott, i més tard John Williams. L'any següent, (1999/2000) va fitxar pel Tau i, amb passaport turc, el seu cas va acabar obrint la porta als comunitaris B. Es va retirar arran d´una greu lesió de tíbia i peroné.