Resignat. Ibon Navarro no podia fer cap altre posat a la sala de premsa del Nou Congost després del partit de l'ICL contra el Madrid. El seu equip havia estat aixafat per un conjunt molt superior i era el que tocava admetre. El vitorià era clar en dir que «no hi ha gaire anàlisi a fer. Hem trobat un Madrid amb un gran encert i, si hi sumes el seu poder físic i el ritme de joc que tenen, és la diferència que hi ha entre els dos equips. Perquè hi puguis competir i tinguis possibilitats de guanyar necessites que no estiguin bé, i avui no ha passat».

Navarro no creia que el seu equip, sobretot a l´inici, hagués jugat amb més cor que cap i, si fos així, «potser és el que hauríem hagut de fer, ja que contra un rival així no pots jugar de laboratori, com dic jo. Havíem preparat algunes coses que, en determinats moments i amb algunes formacions a la pista, han sortit més o menys bé. Algunes poden ser interessants tot i que d´altres, com alguna situació de canvi de marcatge en què els volíem allunyar de la cistella, ho havíem preparat amb Sergio Rodríguez a la pista, i avui ha estat baixa».

L´entrenador manresà, que va negar saber res d´una informació que corria ahir per la xarxa que deia que Ricky Sánchez podria sortir de l´equip, va negar que les molèsties físiques del seu equip tinguessin transcendència en el resultat, com també ho va fer Juan García. El dominicà va admetre que «ells han estat millor. Hem tingut algun problema durant la setmana que potser ens ha tallat el ritme d´entrenaments, però no és cap excusa. Hi ha hagut moments en què érem al partit i hem deixat que anotessin fàcilment i agafessin una diferència insalvable. Hem de lluitar més durant tot el partit i mantenir-nos en la lluita. Hem reduït la concentració, i s´ha acabat el partit».

Lloances de Pablo Laso

Per la seva banda, l´entrenador del Reial Madrid, Pablo Laso, va dir que «cal felicitar el meu equip per la victòria. Mai no els hem deixat trobar el seu ritme de joc, els hem tret de les seves posicions i el nostre encert ha trencat el partit». Laso, però, també va lloar «la feina del Manresa durant la temporada, que està sent magnífica. El nombre de victòries parla molt bé de la seva feina, d´Ibon i dels nois, perquè han guanyat en camps difícils. Els desitjo tota la sort».