L'ICL Manresa ha patit una dolorosa derrota al Nou Congost davant l'Herbalife Gran Canària (70-78). El marcador final no reflexa amb claredat el que s'ha vist sobre el parquet, ja que el duel ha estat completament igualat fins als últims dos minuts, on els visitants, de la mà de DJ Seeley, s'han imposat.

A diferència d'altres partits recents, l'ICL Manresa ha començat amb molta força. Els homes d'Ibon Navarro han centrat l'atenció ofensiva a l'interior i Dejan Musli s'ha fet gran. El pivot serbi ha dominat sota els taulers i amb l'encert d'Otverchenko des de la línia de tres, els manresans han agafat ràpidament avantatge. La lesió del base Milisavljevic ha estat l'única nota negativa del primer quart.

Al segon, la tendència ha girat i l'ICL Manresa no ha estat còmode. Els jugadors d'Aito Garcia Reneses s'han despertat i han entrat al partit per frenar el joc bagenc. Han estat els visitants els que han portat el ritme ofensiu. Degut a aquest canvi brusc de domini, el resultat s'ha igualat i els dos equips han marxat als vestidors amb 33-32 en el marcador.

Si a la primera meitat els dos equips han brillat en un quart cadascú, la segona part ha estat una autèntica guerra de poder a poder. La intensitat ha estat màxima i s'ha vist un joc elèctric que ha fet vibrar al Nou Congost. Els dos contrincants ho han deixat tot sobre el parquet. El tercer quart ha acabat 52-51.

Els nervis han aparegut en els moments decisius. El marcador s'ha mantingut igualat fins als últims minuts. Cap equip podia obrir forat i semblava que la victòria es decidiria en un cara o creu final. El Nou Congost ha animat com mai els seus homes en busca de la victòria, però en els últims dos minuts, les forces dels locals han fallat.

L'ICL Manresa no ha aguantat el pols ferotge que havia mantingut durant tot el partit i l'Herbalife Gran Canària, liderat per DJ Seeley, ha resol amb eficiència tres jugades consecutives i ha agafat el seu màxim avantatge per assaltar el Nou Congost.

Amb aquesta nova ensopegada, l'ICL Manresa es col·loca amb set victòries i dotze derrotes en la classificació. L'home més destacat a les files manresanes ha estat Otverchenko amb 22 punts. El proper enfrontament de l'ICL Manresa serà a la pista de Movistar Estudiantes.