Els pitjors pronòstics que es podien esperar sobre la lesió del base serbi Milos Milisavljevic es van complir: el jugador de l'ICL Manresa es va fer una fractura del mal·lèol peroneal i es calcula que s'haurà d'estar un total d'entre tres i quatre mesos sense jugar. Per tant, si el jugador es recupera en aquest termini encara podria jugar en alguna de les últimes jornades de la lliga Endesa, si el tècnic dels bagencs, Ibon Navarro, el necessita i ho considera oportú.

En la jornada d'ahir l'equip de la Fundació Althaia, que des d'aquesta temporada s'ha fet càrrec dels serveis mèdics del club, va operar Milisavljevic, que es va lesionar en el primer minut del matx entre els manresans i l'Herbalife Gran Canària, quan es va revinclar tot sol el turmell quan anava a pressionar el base rival, Albert Oliver, després d'un tir lliure anotat pel pivot serbi Dejan Musli.

La confirmació de la gravetat de la lesió de Milisavljevic crea una situació de dubte al Bàsquet Manresa. El jugador havia firmat fins a final de temporada, però podia ser tallat després del primer mes, que és just quan s'ha lesionat. Ara, l'ICL pot fer un nou fitxatge per suplir aquesta baixa o confiar de nou en Jermaine Thomas, que, a més, encara es recupera d'una lesió a l'esquena.

Aquesta no és la primera lesió greu que té el jove base serbi, ja que el gener de l'any passat, quan jugava amb els Santa Cruz Warriors de la lliga de desenvolupament dels Estats Units, es va trencar el lligament encreuat anterior i es va perdre el que quedava de temporada. No va tornar a disputar cap partit oficial fins al 17 de gener d'enguany, quan va debutar a la lliga Endesa al Nou Congost davant el Dominion Bilbao Basket. En aquesta competició només ha pogut disputar quatre partits, amb unes mitjanes d'11 minuts en pista, 3.8 punts, 1.3 rebots, 0.8 assistències i -1.8 de valoració.