Si fa set dies, era Lluís Costa qui s'estrenava en l'ICL Manresa, aquesta setmana serà l'exterior nord-americà Je'Kel Foster qui faci la seva presentació. Ibon Navarro, el tècnic de l'ICL, ha dit que «no vé a ocupar el lloc del Lluís ni és una estrella. És un jugador que no fa res excel·lent però que ens ajudarà en moltes facetes. En atac ens pot donar més sortida a la pilota en els moments de més nervis i tensió; en defensa, quan agafi el ritme de tot l'equip, la seva envergadura, ens podrà ser molt útil».

El jugador ha manifestat que va deixar el seu anterior equip, el Guaros de Lara de Veneçuela, perquè «les coses allà no anaven bé. M'he estat preparant amb el meu entrenador personal, a la universitat de Texas, per no perdre la forma. Acabo d'arribar i l'únic que puc dir és que espero adaptar-me als meus companys per ajudar el més aviat possible». El director esportiu, Pere Romero, ha confirmat que l'ICL busca un nou jugador, en aquest cas un ala-pivot: «hem tingut possibilitats de fitxar alguns jugadors, però el mercat és el mercat i nosaltres som el Manresa. Continuarem treballant».

El partit d'aquest diumenge al Nou Congost (19 hores) enfronta dos equips que són rivals directes en la permanència. El Manresa té 7 victòries per 6 de l'Obradoiro que només ha guanyat un dels darrers tretze partits i encara no sap què és vèncer com a visitant. L'ICL tampoc no té una ratxa massa favorable: una victòria dels darrers nou partits, i en la segona volta encara no ha sumat. En la primera, el Manresa va vèncer a Santiago per 71-79. Segons Navarro, «serà un partit molt difícil i ens farà falta tenir tots els nostres afeccionats fent força. Tenim un coixi en la classificaicó respecte els últims però, per experiència pròpia, sabem que els finals de lliga poden ser estranys».

Els dos cuers, que són el Gipuzkoa i l'Estudiantes (amb 4 victòries) tenen sortides complicades aquest cap de setmana, a Múrcia i Andorra.

Mira la roda de premsa de l'entrenador de l'ICL Manresa, Ibon Navarro