L'ICL Manresa ha ofert un recital de bàsquet al Nou Congost. L'equip d'Ibon Navarro ha aconseguit recuperar sensacions en el millor moment i ha guanyar amb claredat el transcendental partit davant Iberostar Tenerife (86-73).

Els jugadors bagencs han saltat a la pista amb una gran motivació i han combinat bones defenses amb atacs contundents. Aquesta barreja d'intensitat i encert ha permès als locals acabar el primer quart amb un resultat favorable de 17 a 11.

La comunió amb el públic del Nou Congost ha estat total. Els aficionats han posat de la seva part i han ajudat a que l'equip continues creixent. Les bones vibracions del primer quart no s'han esfumat i l'ICL Manresa ha seguit castigant al rival per arribar a la mitja part 39 a 26.

El tercer període ha estat estratosfèric. Dejan Musli i Je'kel Foster han liderat l'equip per oferir un joc estel·lar obrir una avantatge definitiva. L'ICL Manresa ha arribat a guanyar de 29 punts. El quart ha acabat 76 a 47.

Amb el partit sentenciat i la victòria al sac, l'ICL ha abaixat una mica el ritme, cosa que ha permès que Tenerife s'acostés en el marcador. Tot i això, el Manresa ja havia fet la feina, i suma una victòria clau per seguir caminant cap a la salvació.

- Fitxa tècnica:

86 - ICL Manresa (17+22+37+10): Foster (16), Simon (12), Grigonis (13), Auda (2), Musli (21) -cinc inicial- Flis (5), Otvechenko (7), Hernández (9), Sandul (-), Costa (-), García (1) i Barrera (-).

73 - Iberostar Tenerife (11+15+21+26): Sant Miquel (6), Richotti (12), Beirán (8), Abromaitis (14), Jones (4) -cinc inicial- White (-), Hanley (-), Arco (20), Sekulic (3), O'Leary (2) i Niang (4).

Àrbitres: Pérez Pérez, Calatrava i Sacristán. Sense eliminats.

Incidències: Partit de la vint-i-setena jornada de la Lliga Endesa disputat al pavelló del Nou Congost davant 4.075 espectadors. Abans del partit, s'ha guardat un minut de silenci en record de l'exjugador del club Ed Johnson, mort recentment.