D'una forma que fins i tot es podria catalogar d'inesperada, l'ICL Manresa ha incorporat un nou jugador a la seva plantilla, el que fa catorze. Es tracta de l'escorta serbi Nemanja Jaramaz, de 2,01 metres i 24 anys que arriba del Buducnost Voli Podgorica, club montenegrí amb el qual ha jugat la lliga adriàtica i l'Eurocup.

Jaramaz, que va néixer a Niksic, a Montenegro, ha estat contractat fins a final de la present temporada, i ja té experiència a Europa, després d'haver jugat en competicions continentals com l'Eurocup i l'Eurolliga. Aquesta temporada, a la lliga adriàtica (ABA League) ha fet una mitjana de 5,8 punts per partit i 1,2 assistències en 16 minuts de joc, mentre que a l'Eurocup ha anotat 8,8 punts de mitjana, amb 2,3 rebots i 2,3 assistències. Es tracta d'un jugador polivalent amb capacitat de tir, però també de penetració i amb bon percentatge de tirs lliures (85 %).

Amb catorze fitxes, el tècnic Ibon Navarro haurà de descartar dos jugadors en cadascun dels partits que queden fins a finalitzar la temporada (6). Ara mateix, però, cal tenir en compte que Román Montañez és baixa per lesió. En la lluita per la permanència (els manresans són quarts per la cua amb dues victòries de marge sobre Estudiantes i Rio Natura), l'ICL ha de jugar amb l'UCAM Múrcia, l'Unicaja, el Sevilla, el Bilbao, el RETAbet.es i el Laboral Kutxa.

El Múrcia fitxa Moreira

El proper rival de l'ICL Manresa, l'UCAM Múrcia, també ha anunciat una nova incorporació. Es tracta de l'angolès Yanick Moreira, pivot de 2,11 m que ha jugat fins al gener al Rouen Métropole Basket de la Primera Divisió francesa. Als Estats Units va jugar la lliga universitària amb els South Plains College i els SMU Mustangs.

El conjunt murcià lluita ara mateix per una plaça als play-off de la lliga Endesa (és el vuitè classificat).