Orgullós dels jugadors; i és que la feina per part del seus homes, ahir al pavelló de Múrcia, va ser modèlica. Ibon Navarro, que no va poder disposar de Flis, afectat pel virus que ha recorregut bona part de la plantilla les darreres setmanes, recordava que «aquí no guanya qualsevol, només ho han fet equips com el Barça, el Madrid, el Gran Canària o l´Unicaja».

L´entrenador de l´ICL explicava que «el meu equip ha fet un treball en defensa excel·lent. Era important controlar el joc a camp obert dels seus bases i la feina per part dels quatres sobre Radovic i Antelo ha estat molt bona, i crec que hem sabut controlar els seus llançadors com Benite i Scott Wood. És veritat que Rojas ens ha fet més mal però ja era el risc que volíem prendre; ell ha posat el Múrcia en el partit al final del tercer quart però al final tot ho hem superat. I en una setmana de moltes dificultats, ja que havíem de fer entrar Nemanja en dinàmica de l´equip i hem tingut les molèsties de Musli i Grigonis. La lliçó és que, un cop més, l´equip s´ha demostrat que si al darrere està fort, pot competir amb gairabé tothom».

Sobre la contribució oferta per part dels jugadors de la banqueta, Navarro va afirmar que «a més del que es pugui reflectir als números freds de l´estadística, hi ha el gran treball que han fet en defensa. Ens feia mal Campazzo en la primera part, i Costa ha estat intel·ligent en la seva cobertura en els pick´n roll. Juan García ha estat amb un nivell de concentració molt alt amb els seus quatres i Maksym Sandul, en sortir per Musli quan ha tingut els problemes de faltes, ens ha donat molta tranquil·litat». I amb relació a Jaramaz va opinar que «quan hi ha qualitat com és el seu cas, el mèrit és tot d´ell». Sobre el fort ambient que es va respirar a Múrcia a favor de l´UCAM, va explicar que «d´això n´havíem parlat durant la setmana. Que havíem de ser forts, que no ens afectés que ells fessin un bàsquet i se celebrés com 7 cistelles. I n´estic content, perquè hem aconseguit el que volíem, ser sòlids».

Les 10 victòries no fan caure en l´eufòria Navarro: «només hem de pensar en el proper partit, que és al Congost amb l´Unicaja. Per assolir el nostre objectiu ens falta una mica més. El Gipuzkoa segur que farà moviments, com l´Obradoiro que ha estat a punt de guanyar. No es rendirà ningú i fins al final s´ha d´estar preparat per patir».