L'ICL Manresa ha caigut derrotat (65-72) davant del Baloncesto Sevilla i no ha pogut fer un pas que hauria estat gairebé decisiu en la lluita per mantenir la categoria. Ara, els manresans tenen un triomf sobre el Rio Natura Monbus, que dissabte va superar el Bilbao i és tercer per la cua.

En teoria, els llocs de descens només són dos i l'Estudiantes, que ha perdut a Gran Canària, continua dos triomfs a darrere, però l'ascens que s'arrossega de l'any passat de l'Ourense podria provocar tres descensos i els bagencs haurien d'assegurar ser quinzens al final de les 34 jornades per no haver de patir a l'estiu. Ara en falten tres per al final.

El Sevilla ha estat superior des del 14-12 del primer quart a favor dels locals. Fins aleshores, els primers triples de Grigonis havien donat els primers avantatges als bagencs. El primer període, però, s'ha tancat en fals i un parcial de 0-9 ha suposat el 14-21. Al segon quart, els manresans han reaccionat, però cada vegada que s'acostaven a dos o tres punts arribava l'estrebada andalusa. Un bàsquet de Nachbar ha suposat el 37-41 a la mitja part.

A la represa, un triple d'Auda ha arribat a situar l'empat a 43 punts i un tir lliure de Musli seguit d'un bàsquet de Foster ha situat la màxima diferència (50-47). En el darrer quart, però, el Sevilla s'ha tornat a situar davant i els tirs lliures de Hakanon i les errades en els tirs locals han deixat el 65-72 final.

L'ICL visitarà dimecres la pista del Dominion Bilbao, diumenge que ve rep el RetaBET.es GBC, equip que aquest diumenge ha certificat el descens matemàtic, i acaba la lliga visitant un dels equips que jugarà la final a quatre de l'Eurolliga, el Laboral Kutxa. Amb els dos deplaçaments tan difícils que té, el triomf sobre els guipuscoans en el partit de casa es presenta ineludible per no haver de patir fins al final.