El Baloncesto Sevilla es torna a trobar amb un ultimàtum per assegurar el seu futur. El seu consell d'administració, reunit dilluns a la nit, va anunciar que convocarà una junta general d'accionistes el proper 20 de juliol la qual, en el seu primer punt de l'ordre del dia, inclou "l'aprovació, en el seu cas, de la dissolució de la societat". El segon punt inclou "el cessament dels membres del consell d'administració i el nomenament de liquidadors".

El Club Deportivo de Baloncesto de Sevilla SAD té com a accionista majoritari CaixaBank, entitat que ha mostrat la seva intenció de vendre el seu capital social per tal que la propietat a l'ACB passi a nous amos. L'entrenador de l'equip, Luis Casimiro, ja va admetre que el club es troba "totalment paral·litzat, sense planificar el futur" a causa de la incertesa existent sobre la supervivència de l'entitat.

Casimiro va manifetar que ha fet saber a CaixaBank que "el millor és que tot s'arregli aviat per començar a prendre decisions, ja que cada setmana es perden possibilitats de mercat".

En els últims anys, el Baloncesto Sevilla ja ha tingut problemes arran de la compra, per part de CaixaBank, del paquet majoritari d'accions i s'ha especulat molt sobre la seva viabilitat. Sempre, fins ara, s'ha salvat a última hora. L'ACB va desestimar la setmana passada la possibilitat que ascendeixin el Palència, el Melilla i l'Ourense amb la qual cosa, si no es troba una solució per al Sevilla, ni ningú no compra la seva plaça a l'ACB, la lliga podria ser de 17 equips.