L'ICL Manresa ha continuat aquesta tarda la marató de fitxatges consecutius amb la confirmació del tirador nord-americà Scott Suggs. A aquest nom, que ja havia sorgit hores enreres, s'hi pot afegir el de l'ala-pivot Joe Trapani, amb experiència a lligues europees com l'alemanya i la italiana, entre d'altres.

Suggs és un talent ofensiu qui procedeix de la Lliga de Desenvolupament dels Estats Units (NBDL), en concret dels Raptors 905, on ha fet mitjanes de 18 punts per partit, a més de 3,4 rebots i 1,9 assistències. Té 26 anys i fa 1,97 metres d'alçada. Signa per una temporada. Segons el director esportiu de l'ICL, Pere Romero, "és un jugador que donarà punts a l'equip". Es tracta "d'un talent ofensiu amb molta classe i bon tirador des de la lína de 6,25 metres".

Pel que fa a Trapani, el seu fitxatge no ha estat confirmat, però ha estat apuntat pel compte de Twitter d'Òscar Herreros i es convertirà en realitat en les properes hores. Fa 2,03 metres i té 28 anys. Ha actuat en equips italians, com el Forli, alemanys, com el Bayreuth, belgues, com el Charleroi i francesos, com el Rouen i el Cholet. En aquest últim, la temporada passada, va anotar 12,7 punts per partit i va capturar 6,5 rebots. Té una bona capacitat per llançar de tres punts i obrir el camp.

Si es confirma aquest segon fitxatge, i comptant que el club no talli per lesió Luksa Andric, l'ICL tindrà deu efectius: els bases Lluís Costa i Aleksandar Cvetkovic; els escortes Román Montañez i Petar Aranitovic; els ales Pere Tomàs, Romaric Belemene i Scott Suggs; els ala-pivots Patrik Auda i Joe Trapani i el pivot Luksa Andric. És probable que s'intenti contractar algun altre jugador, probablement de perímetre, per completar una plantilla d'onze homes.