«M'ho he passat molt bé, han sigut dos anys meravellosos. La gent de Manresa és 'boja', ha estat simpàtica i molt atenta amb mi però ha arribat l'hora de fer un pas endavant en la meva carrera i Tenerife és el lloc adequat». Marius Grigonis, després de participar en la victòria de Lituània en la seva estrena als Jocs de Rio davant de l'amfitriona Brasil (76-82) va confirmar a Regió7 el que fa dies se sap extraoficialment, que jugarà la temporada vinent a l'Iberostar. «El contracte és per dos anys amb un tercer opcional» ha precisat.

Grigonis esmenta que ha parlat amb qui serà el seu nou tècnic en l'equip canari, Txus Vidorreta. «Sí, ell és aqui a Rio com entrenador ajudant de la selecció espanyola, i hem tingut ocasió de veuren's i de xerrar. En el meu nou equip amb retrobaré amb un bon amic com el Davin White amb el qual vam jugar junts al Manresa en la meva primera temporada».

Pel que fa al torneig olímpic, Grigonis es mostra il·lusionat en la seva primera experiència en aquesta competició tant especial: «de moment ja hem guanyat un partit, contra el Brasil, i és un resultat que ens pot donar molta confiança. Però tot just això comença. Volem arribar el més amunt possible». Lituània és al mateix grup que Espanya, i també hi són Croàcia, Argentina i Nigèria.