El Gran Canària va pagar amb una derrota contra l'Iberostar Tenerife en el derbi canari la ressaca de la seva victòria a la Supercopa d'Espanya contra el Barça. El gran protagonista del partit va ser el sempre eficient ala madrileny del conjunt de Tenerife Javito Beirán, que amb els seus 21 punts i 8 rebots va ser inaturable pels ales locals. El català Rabasseda no el va poder aturar de cap manera. El partit va començar amb alternatives. L'elèctric McCalebb intentava posar un ritme alt de joc però San Miguel en primera instància i l'ex-Manresa White tot seguit, no es posaven nerviosos. L'anotació del veterà Fran Vázquez sota les anelles també feia molt de mal.

Escapada al tercer quart

L'arrencada de tercer quart va ser determinant per entendre el desenllaç del partit. Els visitants van augmentar la seva tensió defensiva i a la bona feina de la dupla Beirán-Vázquez s'hi sumava el pívot grec Bogris, que acabaria el matx amb 12 punts. Només l'anotació del croat Darko Planinic (14 punts), deixava el partit obert al final del tercer quart (57-64) a manca de 10 minuts.

Al darrer quart els locals, ajudats per la pressió del seu públic, van intentar apropar-se però els tinerfenys van mantenir el cap fred, en part gràcies al seu gran encert en tirs lliures (14-16). L'exjugador del Manresa Marius Grigonis va acabar el partit amb 7 punts però fent una bona feina en defensa sobre el tirador finès de l'Herbalife Salin, que només va fer 5 punts.