L'ICL Manresa juga aquest diumenge (12,30 hores) el seu vuitè partit de la temporada en la lliga Endesa a la pista del RETAbet Bilbao. Ibon Navarro té gairebé descartada la participació del seu pivot titular, el croat Luksa Andric, que dimecres es va fer un esquinç de grau-1 en un turmell durant un entrenament ino es desplaçarà amb l'equip que aquest dissabte té un llarg desplaçament amb autocar fins a Bilbao. El qui és baixa segura és el base Lluís Costa que es va ressentir de la seva lesió al muscle psoes en el partit de la passada jornada amb l'Andorra i haurà de tornar a estar inactiu uns dies. En canvi, sí que tot apunt que podrà reaparèixer el base-escorta Brion Rush, recuperat del percanç que es va fer a la cuixa i que a Bilbao podria jugar el seu segon partit amb el Manresa després de debutar en el matx contra el Joventut. Rush té contracte fins el 27 de novembre, el dia que el Bàsquet Manresa jugarà a la pista del Reial Madrid. L'entrenador Ibon Navarro no ha aclarit quin serà després el seu futur, si es quedarà o no.

Sobre Andric i la seva aprticipació al partit de Bilbao, ibon Navarro s'ha mostrat pessimista: «va tenir un esquinç abans de jugar a Vitòria i el vam poder recuperar però era més lleu. Aquest esquinç és més fort i a més hi té un vessament. Li fa mal i ell pot suportar els problemes que té a l'esquena però no tot plegat. Veurem com es troba però si no ho veiem molt clar no li farem fer un viatge de 12 hores en autocar». Jordan Sakho, l'ala pivot vinculat del Martorell, sí que es desplaçarà amb els altres integrants de l'equip. També arrossega les seves molèsties als genolls Aleksandar Cvetkovic però el tècnic assegura que «arribarà bé al partit de Bilbao».

L'ICL Manresa és el cuer de la lliga Endesa amb una sola victòria. El RETAbet Bilbao en porta quatre però ha perdut en les tres últimes jornades. Des que la capital viscaina torna a tenir equip a l'ACB, el Manresa hi ha perdut en les seves onze visites, un balanç negatiu que només es dóna en els partits de l'equip del Bages al Palau Blaugrana.