Carles Durán, entrenador de RETAbet Bilbao Basket, ha advertit avui que, encara que el seu pròxim rival és l'últim classificat de la Lliga Endesa, el que ha tractat d'inculcar als seus homes és que van "a Manresa, no a la pista del cuer".

"La classificació del Manresa no és important. Sortir fora de casa sempre és difícil i Manresa és una pista petita i la gent pressiona molt. No miro la classificació perquè seria un greu error", ha subratllat el tècnic en la roda de premsa prèvia a la trobada.

Duran podrà comptar per a aquest partit amb tota la plantilla, inclòs Micheal Eric, que ha estat diversos dies fora de Bilbao solucionant assumptes burocràtics.

"Ha arribat tard, però ja és aquí. L'equip no ha parat, però ell sí i serà un handicap per a ell", ha apuntat.

El català ha assenyalat que en l'aturada de lliga per la Copa del Rei a Vitòria van aprofitar la primera setmana per acumular "més càrrega, volum de treball i millorar detalls" i l'actual per centrar-se en aquest partit al Nou Congost.

Sobre el rival ha comentat: "Ha perdut molts partits a casa per marcadors ajustats i estic convençut que diumenge ens posarà les coses molt difícils. Si no estem seriosos i durs patirem moltíssim".

Tot i això, Durán ha assenyalat que el que "més" li preocupa és que el seu propi equip "faci bé les coses, sigui sòlid en defensa i es passi bé la pilota".

"L'última sortida -saldada amb triomf al Palau blaugrana- ens va sortir bé, però no té res a veure ni el rival ni el camp, encara que sí és cert que si volem ser sòlids hem de defensar i a Barcelona ho vam aconseguir durant molts minuts ", ha destacat.