Els seguidors i simpatitzants de l'ICL Manresa ja poden pagar les seves compres amb la targeta que La Caixa ha editat amb els colors i el logotip del club manresà, una Visa de dèbit i/o crèdit que a més oferirà descomptes i promocions exclusives per als seus propietaris, tal com s'ha avançat en una acte oficial de presentació aquest dijous al migdia.

La Visa de l'ICL té un cost zero el primer any i es pot demanar a qualsevol oficina de La Caixa. Aquells que ho facin abans del 31 de març entraran al sorteig d'un viatge a Tenerife per animar l'equip els dies 14 i 15 de maig. A més, se sortejaran cinc fotos amb la plantilla de l'ICL.

El president del club, Jaume Arnau, ha afirmat que el fet de tenir aquesta targeta afegeix un "valor afegit" al fet de ser aficionat de l'ICL i que actuarà com a veritable "carnet de simpatitzant". Ha explicat que és una més de les iniciatives conjuntes entre l'entitat i CaixaBank, que col·laboren des de fa deu anys i que, a part de ser un element d'identificació, "també ajudarà econòmicament" el Bàsquet Manresa.

Per la seva banda, el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha insistit en l'excepcionalitat que té el bàsquet a Manresa i en el fet que, encara que aquesta targeta, fins ara, només s'acostumava a fer amb equips de futbol, com el Girona o el Nàstic de Tarragona, ja que la massa de socis hi és més gran, a Manresa també hi ha un gran nombre d'aficionats i, "a més, és bo que hi puguem col·laborar en un moment esportivament no favorable com aquest". Els abonats al Bàsquet Manresa que es facin la targeta, a més, podran fraccionar en tres pagaments l'abonament de la temporada vinent sense interès.

La targeta, que està personalitzada amb la imatge del club, s´emet en les modalitats Visa Clàssic, Visa Electron i Visa Platinum. Els socis i simpatitzants manresans podran gaudir d´avantatges com el servei d´Alertes-Nòmina al mòbil o eines per gestionar l´economia domèstica com Recibox i CardBox, entre d´altres.

La polsera Visa contactless, que és elàstica i ajustable, permet que els clients la utilitzin còmodament en totes les seves activitats diàries. A més, és resistent a l´aigua i el client pot sortir a fer esport o qualsevol activitat a l´aire lliure sense necessitat de preocupar-se.

Tant les targetes contactless com els wearables són tant segurs com les targetes tradicionals amb xip EMV. A més, tots els mitjans de pagament de l´entitat disposen del servei gratuït CaixaBank Protect, que protegeix al client de qualsevol ús no autoritzat.

Així mateix, els clients de targetes de CaixaBank poden disposar d´una aplicació mòbil gratuïta, CaixaBank Pay, amb la qual poden gestionar la seva targeta, veure els moviments realitzats, fraccionar els pagaments o fins i tot activar-la o bloquejar-la en cas de pèrdua. Igualment, CaixaBank Pay permet fer pagaments mòbils als clients amb mòbils de sistema Android amb NFC.

La targeta i la polsera del Bàsquet Manresa estan disponibles des d´avui i es poden sol·licitar a qualsevol oficina de CaixaBank.