Joan Peñarroya es refia de poques coses aquests dies. Després de dues derrotes abans de la disputa de la Copa del Rei, de la polèmica generada per les decisions arbitrals durant el partit contra el Madrid en el torneig i de perdre, amb dues pròrrogues i final també controvertit, a la pista del Rio Natura Monbus, l'exjugador del Bàsquet Manresa opina que el partit d'avui contra el seu exequip serà de tot menys fàcil. Ell, més que ningú, recorda la derrota del MoraBanc en la Lliga Catalana, i com va costar-li vèncer al Congost, un partit que va finalitzar amb un ajustat 91-93.

Peñarroya va recordar ahir que «fa un mes i mig que no guanyem cap partit i el de demà és molt important per a nosaltres. El Manresa és un rival que ja ens ha complicat les coses dos cops aquesta temporada i serà un partit molt difícil».

«Arbitrar és molt difícil»

Les darreres setmanes han estat mogudes a Andorra i a Manresa per les decisions dels col·legiats, que els dos clubs pensen que els han perjudicat, la qual cosa ha motivat queixes, fins i tot formals. Ahir, Peñarroya reflexionava que «si hi ha un equip que millor que no parli dels àrbitres després de les dues darreres jornades som nosaltres. Arbitrar és molt complicat, però l'única cosa que espero, de la mateixa manera que ho esperen ells, és que no es converteixin en protagonistes».