L'Unicaja de Màlaga va saber suportar la pressió d'un Bilbao Arena molt descontent amb l'actuació arbitral per emportar-se una valuosa victòria de Miribilla en un duel molt travat i poc vistós.. Els ales Dani Díez (17 punts) i Carlos Suárez (12 punts i 6 rebots) van ser els líders d'un Unicaja que va veure com un dels seus referents, l'americà Brooks, es lesionava al segon quart.

El partit va començar amb un Bilbao pletòric que gràcies a la gran feina del nigerià Eric s'escapava amb un clar 13-2, reduït pels andalusos al 15-8 de la fi dels primers deu minuts. Onze punts gairebé seguits de Díez al segon quart van començar a fer girar la truita (18-22). La dinàmica d'alternatives va mantenir-se fins a l'inici del darrer quart, en què un parcial de 4-21 situava un 47-57 que gairebé sentenciava el matx.