Amb només 4 triples anotats de 23 intens, el València de Pedro Martínez, que va ser desqualificat per dues faltes tècniques, va cedir contra un Baskonia molt intens en defensa i que va tenir en els habituals Beaubois (18 punts) i Larkin (14) als seus referents en atac. El partit va ser de marcat caire defensiu amb força errors per les dues bandes. El partit va començar amb un Sikma entonat pels valencians, que a la fi del primer quart guanyaven per 11-12.

Al Baskonia, que tenia la baixa de l'hongarès Hanga, també li costava trobar espais en atac però en tenia prou amb els rampells de la seva parella de bases per capgirar el resultat al descans (29-25). La dinàmica de diferències curtes a favor dels bascos va mantenir-se fins al final. El València també va acusar la baixa de Guillem Vives, lesionat durant la primera part.