El Tecnyconta Saragossa va sumar la nova derrota, ara a Fuenlabrada, i ja és a només una de la zona de descens. Els 15 triples anotats pels homes de Jota Cuspinera i els 26 punts d'un Sekulic que estava fent una temporada per oblidar van ser la tomba dels homes que entrena el català Andreu Casadevall. Els madrilenys van començar amb força i dos triples de Popovic i una esmaixada d'O'Leary obrien les primeres escletxes (14-5 minut 5). El Saragossa va reaccionar al segon quart i un triple de Juskevicius empatava el partit a 32 punts.

Els visitants van arribar a situar-se al davant (32-36) gràcies a Fotu i Servera però el Fuenlabrada va tornar a encertar de tres punts. La bona feina de Sekulic, que no va trobar oposició amb els pivots visitants, va acabar de sentenciar la victòria madrilenya.