Per a l'ICL i l'entrenador Ibon Navarro ahir es va tancar una ratxa que era de 5 derrotes seguides; es va sumar el quart triomf de tota la temporada. El tècnic va resumir que «per a nosaltres ha estat molt important l'entrada del partit i, tot i només haver anotat 12 punts en el primer quart, no decaure i ser durs en defensa davant un equip molt físic. Estic content amb tota l'energia que ha demostrat avui el nostre equip. En el segon i el tercer quarts hem pogut anotar amb més fluïdesa i hem mantingut a ratlla, dins del que es podia, el Baskonia. En els últims minuts, el rival ja ha pujat al màxim la pressió i és quan a nosaltres se'ns veuen tot el munt de mancances que tenim, els nervis i els dubtes. Ho sabíem, i altre cop ens ha passat però avui no ens ha costat el partit. Si a Andorra vam aprendre coses tot i la derrrota, jo espero que avui, guanyant, també sapiguem prendre'n nota».

A l'entrenador se li va demanar per la seva gesticulació al final del partit dirigint-se als aficionats: «en primer lloc, vull demanar perdó. Avui, per diferents motius, ja érem pocs, i sé com són els diumenges al matí a Manresa. I m'he escalfat. Però sí que crec que tots plegats ens hem menjat força merda, tant l'equip com l'afició, per no gaudir més de la victòria. No dic celebrar-la un minut abans del final, perquè ja sabem tot el que ens pot passar, però quan queden 10 segons, que no siguem capaços de fruir-ne i pensem més en 17 punts de renda que hem perdut davant un Baskonia que ve de guanyar a casa del Fenerbahçe... Renoi, com ens agrada menjar merda, penso que hem de gaudir més».

La victòria dóna esperances de salvació a l'ICL però Navarro només es vol centrar en el partit de diumenge a Gran Canària: «el que hem de fer és pensar tan sols en jugar millor que avui. Jo no em fixo gaire en la classificació».

Sito Alonso, tècnic dels visitants, va ser ahir crític amb els jugadors i va manifestar que l'ICL Manresa havia estat el just vencedor: «avui no tenim excuses, des del mateix inici no hem estat al nivell mínim d'un partit ACB i el Manresa s'ha mostrat més concentrat. Potser sí que hem tingut problemes d'encert, però ha sigut per la nostra manca d'intensitat i la poca claredat. I per mirar de remuntar hem hagut de fer coses diferents, com jugar amb dos quatres i fer una pressió a tota pista, assumint molts riscos. És cert que ha estat possible acostar-nos però de cap manera mereixíem guanyar».