13 de març de 2017
13.03.2017
40 Años
40 Años

Els jugadors destaquen com a vital haver començat forts

13.03.2017 | 00:15
Els jugadors destaquen com a vital haver començat forts

Al vestidor de l'ICL no es vivien escenes d'eufòria desfermada al final del parit però sí que hi havia una satisfacció legítima. L'ala Pere Tomàs definia una de les claus, en la qual coincidient molts dels seus companys: «avui hem sortit com hauríem de fer sempre, al límit de les nostres possibilitats. Crec que en la situació que estem no hi ha cap altra alternativa, jugar amb un alt grau de concentració i amb un punt més físic. És veritat que a la recta final no hem arribat prou frescos i hem comès errors, però almenys hem tingut el cap més clar que altres dies».

Román Montañez, el capità, va refermar que «la línia de treball de l'equip és bona i el que ara ens fan falta són resultats com els d'avui». Per la seva banda, Lluís Costa es mostrava satisfet «per uns minuts de joc força bons» que manifesta que espera repetir.

Marjan Cakarun destacava que «hem guanyat un gran equip, ha estat una feina de tots». En el cas de Patrik Auda tornava a la idea que, «per guanyar, és necessària la lluita del primer al darrer minut que hem demostrat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Notícies relacionades

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.

 

Enllaços recomanats: Premis cinema