L'Herbalife Gran Canària va refermar el seu bon moment de joc i resultats a la pista d'un Betis Energía que ahir disputava el seu partit número 1.000 a la competició. Els homes de Zan Tabak segueixen amb la mala ratxa i són a la zona baixa amb només set victòries al seu favor.s.

Els canaris van començar amb molta força però la bona estrena de Kane igualada el partit. La reacció local va ser un miratge i un parcial de 0-8 obria la primera escletxa (19-30 minut 12). Tot i els punts de Lockett el domini era visitant i al descans guanyaven per un clar 32-49. A la represa semblava que els andalusos reaccionaven (40-50) gràcies als punts de Nachbar i Mahalbasic, però els canaris no es van espantar.