Sergi Llull va tornar a ser providencial per decantar, amb una cistella cinc dècimes just abans del final, un clàssic vibrant davant d'un bon FC Barcelona que va tenir opcions fins al final però que va sumar una nova derrota davant del seu etern rival per un punt (76-75). Amb un joc intermitent però amb més domini del rebot, els blaugrana van culminar una remuntada i van posar-se per davant (74-75), després d'una treballada cistella de Tomic a sis segons pel final, però finalment Llull va sentenciar. El Barça encara va tenir la possibilitat d'obtenir el triomf, però amb només cinc dècimes per jugar-se, Brad Oleson f fallava el triple.

L'inici del partit dels de Bartzokas va ser esperançador, gràcies a l'encert en atac i a la bona feina en defensa. Només Maciulis plantava cara i sis punts seguits d'Oleson situaven el 7-15 al minut 4. El Madrid va començar a carburar i s'arribava al final del primer quart amb el resultat de 23-23. El segon quart va començar sense un dominador clar sobre la pista i amb errades a les dues bandes però el Madrid va començar a jugar millor i un triple sobre la botzina de Llull situava un perillós 47-36 al descans que feia témer el pitjor per part barcelonista.

Els de Bartzokas, però, no li van perdre la cara al partit i gràcies a un dominador Tomic van apropar-se al marcador (54-51 al minut 28). Semblava que els blancs tornaven a trencar el partit amb cinc punts seguits de Carroll, però un triple de Rice, dos punts de Perperoglou i la feina de Tomic van fer que el cara o creu final acabés somrient als de Pablo Laso