Cada setmana es fa més complicat l'objectiu de l'ICL de remuntar llocs a la classificació. El cuer es planteja donar el màxim que li sigui possible cada setmana i ahir, Ibon Navarro, va ser clar sobre el missatge que s'ha donar per al que queda de lliga: «no és el mateix per als jugadors i l'afició. A l'equip jo li demano que continuï la seva línia de feina, mirar de fer les coses bé sempre, al marge de quin sigui el nostre adversari. Millorar de manera personal i col·lectiva és el que ens està portant a jugar més bé. Quant als seguidors, els vull dir que sàpigan que no deixarem de treballar i que volem competir sempre. De fet, jo estic convençut que ho farem, encara que guanyar no sempre serà possible».

Sobre el partit, el tècnic de Vitòria de l'ICL Manresa va declarar que «la victòria del Gran Canària d'avui ha estat justa, han estat molt més encertats que nosaltres, sobretot amb la actuació que han tingut 3 jugadors: Pablo Aguilar, O'Neal i McCalebb. No els hem frenat, tot i que sí que hem fet un bon treball en altres de les situacions que més havíem treballat durant la setmana com les sortides de bloqueig dels seus llançadors Kuric i Salin. Pel que fa al balanç defensiu, podíem haver estat millors però sí que en el rebot defensiu hem estat excel·lents. No hem pogut superar la gran actuació dels jugadors esmentats, i és cert que els quatre oberts ens costen de marcar. També el pick and roll de McCalebb ens ha fet molt mal en la primera part; i en la segona ho hem solucionat, però havia entrat en partit i tenia confiança».

Malgrat la clara derrota, al final de 19, Navarro se'n va anar «content perquè quan aquí l'Herbalife entra en èxtasi ofensiu el més fàcil és deixar-se anar molt, rendir-se. I hem reduït a 9 punts els darrers minuts però és veritat que el nostre encert en la segona part ha estat molt baix. Per guanyar aquí, no n'hi ha prou amb 20 minuts d'eficàcia. Has de ser més regular i consistent; ells tenen molta qualitat».

Sobre el parcial encaixat quan va començar el tercer quart (19-2 amb un 12-0), Navarro afirmava que «sí, se'ns han escapat molt en aquell moment. Però hem vist que l'equip ha sabut continuar la seva feina, sense atabalar-se amb el marcador. Això és el que ens ha dut a tenir alguna possibilitat els darrers 5 minuts. Aleshores ha estat quan han aparegut jugadors importants d'ells i nosaltres hem errat dos o tres tirs clars dins de la pintura i ha estat impossible».