El Divina Seguros Joventut va guanyar per 57-71 a la pista d'un rival directe com el Betis Energía Plus, que va donar una imatge molt decebedora davant de la seva afició. Ara els verd-i-negres han atrapat els andalusos a la classificació (tots dos amb 8 victòries) i es mantenen una per sobre de la zona de descens.

Tots dos equips van sortir concentrats i fent bones defenses. Sàbat, que va ser un dels millors dels catalans amb 22 punts (onze d'ells anotats abans del descans), donava la primera diferència a favor dels badalonins (4-5). Al final del primer quart s'hi arribava amb un ajustat 15-13.

La clau del clar triomf badaloní cal buscar-la en el segon quart, on un parcial de 5-21 va ser determinant. La pàjara dels locals la van aprofitar els verd-i-negres (15-25 al minut 15 després d'un parcial de 0-12). Semblava que els andalusos podien reaccionar a través de Nachbar, però un triple al límit de Vidal deixava el marcador a 20-34 al descans.

Al tercer quart el guió del partit no va canviar i la Penya, amb una gran defensa i molta intensitat, va ampliar encara més la seva renda (30-48) contra un Reial Betis molt tímid que treia de polleguera els aficionats que van assistir al pavelló de San Pablo.

Tímida reacció andalusa

El partit arribava a la fi del tercer quart amb un 37-52 a favor dels verd-i-negres. Els de Tabak, però, no havien dit la seva darrera paraula i en un intent de reacció van apropar-se a sis punts (49-55), quan encara quedaven 4,5 minuts per disputar-se, però un parcial de 0-8 amb dos triples de Vidal i Sàbat inclosos va acabar de sentenciar la victòria favor dels homes de Diego Ocampo.