El San Pablo Inmobiliaria Burgos és l'únic dels vuit equips que lluiten per guanyar el play-off de la lliga LEB Or, el qual té un 2-0 favorable després d'haver-se disputat els dos primers partits dels quarts de final de la competició. El guanyador, en teoria, tindrà l'oportunitat de lluitar als despatxos per pujar a la lliga Endesa i la seva disponibilitat podria condicionar el descens o no de l'ICL Manresa.

Els burgalesos, repetits triomfadors de la categoria sense obtenir l'ascens, van vèncer ahir el Melilla per 82-76 i van confirmar el 79-78 que havien obtingut en el partit disputat divendres i que havia inaugurat la sèrie. Eduardo Martínez, autor de 18 punts, va ser el màxim anotador d'un duel que precedirà el tercer partit, divendres a la ciutat nord-africana.

Màxima igualtat

Les altres tres eliminatòries estan empatades. L'equip que té avantatge durant tots els play-off, la Unión Financiera Oviedo, es va refer ahir de la derrota de divendres contra l'Ourense Provincia Termal i el va derrotar per 78-60. Miquel Salvó, autor de 20 punts, va ser el jugador més destacat de l'equip asturià, entrenat per Carles Marco i amb Javi Rodríguez de segon. En els gallecs actual l'ex de l'ICL Dimitri Flis.

Per la seva banda, el Palma Air Europa va guanyar per 94-99 a la pista del Café Candelas Breogán i va prendre-li l'avantatge del factor pista. Un altre exmanresà, Carles Bivià, va ser l'estrella de l'enfrontament amb 31 punts. Pels locals, el navassenc Salva Arco va fer 13 punts. En el darrer aparellament, Quesos Cerrato Palència i Leyma Corunya empaten a un després del triomf local ahir per 92-80, amb 17 punts de Samb.