Ibon Navarro volia que el gran protagonista d'ahir fos Román Montañez, però va haver de comparèixer per explicar el que podria ser, també per a ell, el seu darrer partit al Nou Congost. Ahir va preferir dir que «primer s'ha de saber on juga el Manresa la temporada que ve, per parlar-ne» i després va afegir que «jo sóc del parer que, tal com fan els jugadors a la pista, el club també ha de lluitar per continuar sent ACB en cas que se l'hi inviti. Després, si hi ha lliga de 16 o de 18, depèn de quin equip siguis, tu voldràs una cosa o una altra».

Respecte del partit, va explicar que «hi hem entrat molt bé, amb ganes de refer-nos del darrer quart a Badalona de l'altre dia, i també jugant amb la tensió del Tecnyconta. Llavors, però, la rotació no ens ha ajudat tant com altres dies. Jordan Sakho no ho pot fer sempre bé i, a més, ha rebut un cop. Per sort, quan hem recuperat el quintet que avui estava millor hem pogut tornar a agafar intensitat».

Sobre el partit d'Aranitovic, va matisar que «no ha fet un partidàs, només el tram final» arran de la lesió de Suggs, i durant l'any no ha jugat més perquè havia d'arribar a uns mínims de nivell físic i, per diverses raons, no ho ha aconseguit. Quan ha complert, ha tingut el premi de jugar, però cal comptar que té 22 o 23 anys, era el primer cop que sortia del seu país i d'aquesta experiència n'aprendrà».

Per la seva banda, el tècnic aragonès, Luis Guil, estava indignat «amb l'inici de partit que hem fet, que no es pot admetre tenint en compte el que ens hi jugàvem. Els ho hem volgut transmetre durant dies, però no ho hem aconseguit».