La joia del planter del Bàsquet Manresa, l'egipci Ahmed Khalaf, entrarà aquest dissabte a la convocatòria per al darrer partit de l'ICL Manresa aquesta temporada, el que es disputarà diumenge a la pista de l'Iberostar Tenerife. Segons ha explicat aquest divendres al migdia el tècnic, Ibon Navarro, Scott Suggs no s'ha recuperat del tot d'un microtrencament muscular a una abductor que es va fer en el partit de dimecres contra el Tecnyconta Saragossa i s'ha preferit que no s'arrisqui a un agreujament de la lesió en un duel en què els bagencs no es juguen res a efectes classificatoris.

D'aquesta manera, Khalaf, de 18 anys i de 2.10 d'alçada, la joia del planter bagenc, entra per primer cop a la convocatòria. Ha estat una temporada complicada per ell, ja que a principi d'any no va poder actuar per problemes burocràtics i ara no podia ser alineat en el primer equip ja que les places d'extracomunitaris eren ocupades per Scott Suggs i Michael Machado. L'absència de Suggs li obre la porta.

A més de Suggs, l'ICL tampoc no podrà comptar amb Xavi Rey, ni Aleksandar Cvetkovic, que ja s'han perdut els darrers partits per lesió. El seu lloc en la convocatòria el continuaran ocupant Jordan Sakho i Guillem Jou. L'absència d'un element en el joc exterior també pot fer que Román Montañez, homenatjat dimecres, hagi d'actuar més minuts en el que serà el seu darrer partit com a professional.