José Ángel Antelo, capità de l'UCAM Múrcia, ha admès «una preocupant incertesa» per qüestions econòmiques respecte al futur esportiu de l'equip, ja que podria arribar a ser la temporada que ve «com el Manresa d'aquesta campanya, un equip que lluiti com molt per no baixar».

El jugador ha fet una roda de premsa balanç de la temporada: l´equip ha acabat novè de la lliga Endesa i, a priori, disputarà l'Eurocup per segon any consecutiu, quan fa uns mesos ni havia debutat en competició europa.

Tot i això, l´ala-pivot gallec ha exposat quina realitat viuen: «els companys coneixen perfectament la situació del club, que no pot fer una oferta a ningú perquè no té cap suport més enllà que el dels seus patrocinadors i el de la Universitat Catòlica. Això suposa un problema greu per a un club que no té precisament un pressupost milionari».

Antela és un dels tres jugadors amb contacte en vigor, juntament amb l´escorta brasiler Vítor Benite i el base Alberto Martín, encara que el club té la possibilitat de retenir-ne a altres quatre: el base Pedro Llompart i els pivot Julen Olaizola, l'argentí Marcos Delia i el belga Kevin Tomba.

Segons Antelo, «el focus està equivocat quan es diu que la UCAM posi més diners, quan realment aporta gairebé tot el pressupost del club». A més, no ha amagat que hi ha «incertesa i preocupació de cara al futur» i ha reclamat «suport real del Govern de la ciutat».

L´UCAM Múrcia ha signat les dues millors temporades de la seva història, quan normalment el club gairebé sempre ha lluitat per la permanència, sobre el que el capità ha dit: «amb tots els meus respectes, podríem ser la temporada que ve com el Manresa aquesta, un equip que lluiti com a molt per no baixar», ha indicat sobre el cuer de la lliga, que només ha guanyat cinc partits dels 32.