01 de juny de 2017
01.06.2017
40 Años
40 Años

Jaume Arnau dirà demà que no continuarà presidint l'ICL

El cansament i un projecte personal, determinants en la decisió de no seguir

31.05.2017 | 23:27
Jaume Arnau, amb una de les seves últimes compareixences

Jaume Arnau fa gairebé tres mesos que té pensat que deixa l'ICL Manresa a final d'aquesta temporada i ho comunicarà de manera pública demà al migdia. Segons ha pogut saber Regió7, el cansament i un projecte professional que ha engegat fa poques setmanes, el centre d'entrenament personal Hunza, a la capital del Bages, han estat clau per prendre aquesta decisió. En aquest sentit, fonts properes a l'interessat asseguren que la remodelació que hi ha hagut a l'Ajuntament (vegeu pàgina 5) no és el factor principal que explica aquesta decisió.

Ahir es va saber que Arnau, que forma part del grup de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) al consistori, augmentarà la seva disponibilitat com a regidor del 50% actual al 80% i que el sou també pujarà de 1.728,98 euros a 2.764,98. Malgrat això, com anunciarà Arnau demà, no és aquest motiu el que el fa plegar, sinó l'inici d'un projecte personal i professional, el del centre Hunza, al qual dedica molts esforços. De la mateixa manera, a totes aquestes circumstàncies s'hi afegeix un cansament en la direcció del projecte del Bàsquet Manresa que li ha fet prendre la decisió que era el moment idoni per plegar.

La marxa d'Arnau era previsible des de fa setmanes i no ha de representar una sorpresa dins del club, que ja hi comptava. De fet, la setmana passada, Arnau no va assistir a l'assemblea de l'ACB que es va fer a Madrid i a la qual sí que va ser-hi el gerent, Carles Sixto. Sí que havia estat a l'anterior, que havia tingut lloc el passat 18 d'abril, també a la capital de l'estat.


A l'expectativa

Ara mateix, el club es troba a l'expectativa de saber a quina categoria jugarà la temporada que ve, després d'haver-se ratificat el descens esportiu el mes d'abril passat. Està pendent de l'assemblea que ha de tenir l'ACB el proper dia 12 de juny, en el qual es tractarà el sistema de competició. En cas que la lliga baixés a 16 equips, els manresans ho tindrien complicat, malgrat que el mateix Arnau i altres membres de la junta directiva es mostren confiats que la lliga els tornarà a convidar, tal com va passar després dels descensos del 2013 i el 2014.

Jaume Arnau haurà complert dues temporades gairebé senceres, des del 8 de setembre del 2015, com a president, amb una salvació, la d'ara fa un any i el descens d'aquest.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Calendari LEB Or

Calendari ICL Manresa

Calendari de l'ICL Manresa

Aquí pots consultar tots els partits del Bàsquet Manresa a la LEB Or.

 

Enllaços recomanats: Premis cinema