Un altre dels jugadors que ja es va saber dies enrere que no continuaria al Bàsquet Manresa és l'ala pivot txec Patrik Auda. Ahir es va confirmar el seu fitxatge per al quart classificat de la lliga polonesa de la temporada passada, el Rosa Radom.

Auda, de 27 anys, va arribar en el tram final de la temporada 2015-16 a Manresa procedent d'un altre equip polonès, el Koszalin. En la primera temporada, va ajudar a la salvació de l'equip d'Ibon Navarro, però en la passada va ser arrossegat per la mala dinàmica de l'equip i, a més, va tenir una greu lesió de turmell el mes de novembre a la pista del Reial Madrid que va condicionar el seu rendiment.

El president del Rosa Radom, Piotr Kardas, va declarar ahir que Auda era «un dels nostres objectius. Volíem obtenir un jugador experimentat que conegués la realitat del bàsquet polonès i ell segueix tots aquests criteris».

Auda s'havia adaptat molt bé al Bàsquet Manresa i l'estiu passat, fins i tot, va rebutjar una oferta del Divina Seguros Joventut per canviar d'aires. Un cop descendit l'ICL, reprèn l'aventura a l'Europa de l'Est.