L'ICL Manresa continua imparable al Nou Congost. La seva darrera víctima, un innocent Levitec Osca que ha caigut 73-54 davant la gran actuació coral manresana: quatre jugadors amb 10 punts o més anotats i, sobretot un immens Jordan Sakho, autor de 8 punts i 12 rebots per a 25 de valoració.

Un nou triomf plàcid per a l'ICL davant la seva afició, que ha pogut veure uns minuts dos dels vinculats: el base Dani García i el navassenc Nil Brià, que s'ha estrenat amb el primer equip del Manresa.

Un final festiu per a un partit que havia començat sense ensurt. L'ICL ha posat velocitat de creuer ja en el primer quart, que ha acabat amb un parcial de 25-13 i una bona contribució de Hamilton (8 punts) i de Sakho (6). Més de deu punts de marge que no han fet més que augmentar a mesura que passaven els minuts.

Al descans, 21 punts de diferència (47-26), que havien estat 24 poc abans. I només la relaxació del tram final ha permès a l'Osca maquillar una mica el resultat final. Però l'ICL ha sumat una victòria que el manté a un partit del Breogán, líder invicte de la LEB Or i rival dels manresans els proper dissabte a Lugo.