Aleix Duran va acabar molt satisfet per la victòria que va sumar l'ICL anit en una pista molt complicada i davant un rival molt incòmode. I per tal de fer-ho explícit, va sentenciar: «Això és la LEB, has de saber jugar amb fred i amb calor. L'equip volia però no podia. No era que penséssim que feia fred, sinó que eren unes condicions diferents».

Respecte a aquest ambient diferent en què es va jugar, el tècnic va afegir que «hem fallat un parell de cistelles fàcils i hem tingut ansietat. Però després ho hem fet bé en defensa. Jugar malament i guanyar en un camp amb aquestes condicions també és molt important».

Per acabar guanyant l'equip va fer un esforç per aplicar el pla inicial que tenia l'entrenador i que consistia en aturar l'atac del Sammic: «Però ens ha costat», va admetre Aleix Duran. «De Ciman ha entrat en partit fàcil. I després ells han agafat energia», afegia el tècnic de l'ICL. A més, el rival va plantejar «una defensa tancada, posaven mans. I nosaltres no obríem la pilota, ens posavem a penetrar i ens costava».

I la salvació per a l'ICL va arribar a partir de la defensa, amb un home destacat: «Lluis Costa s'ha posat a defensar el base de manera espectacular. Ell ha canviat el to defensiu, la resta l'ha seguit i el partit ja ha agafat el nostre estil. Teníem la iniciativa però no hi havia manera de desenganxar-nos. Hi havia una mica d'estrès. Fins al triple de Gintvainis no hem sentenciat». Del base català, va afegir que «s'ha despreocupat de l'atac, no s'ha estressat i ha arrossegat la resta».

I va continuar elogiant Gintvainis, que va tornar a fer un gran partit, primer digirint i al final anotant. «Està jugant amb molta determinació. Sembla que si el turmell et fa mal, hauries de tenir més dubtes. Però ell està millor. És el jugador que vam veure a l'estiu i vam fitxar. Esperem recuperar aquest turmell pel partit de diumenge», va analitzar Duran.

El tècnic també va destacar el bon paper de Lundberg: «Té un físic privilegiat, li agrada jugar a bàsquet i està molt implicat. Sempre suma i fa un tipus de cistelles que, quan jugues sense fluidesa, et resolen en un mal atac. Ho fan tant ell com Trias».

Per la seva part, el tècnic rival, Lolo Encinas, va marxar «fotut per haver perdut a casa, però content per haver vist l'equip que vull veure». I va destacar el Manresa com un «model a seguir».