L'ICL Manresa va informar ahir que Guillem Jou estarà de baixa com a mínim «les properes quatre setmanes» després que les proves mèdiques confirmessin que té «una fractura de la cua de l'astràgal amb pinçament retro aquilí, que li ha causat una tendinopatia al tibial posterior». Una lesió que obligarà l'ala de Llagostera a tenir el peu immobilitzat durant un mes, abans d'anar-se incorporant «progressivament a l'equip depenent de la seva tolerància».

Aquest diagnòstic confirma el que va avançar Regió7 en la seva edició de diumenge: que Jou estaria, com a mínim, més d'un mes de baixa i que, per tant, era complicat que tornés a jugar la lliga regular, que s'acaba el 27 d'abril.

Sense el gironí, el joc exterior de l'ICL queda coix: Aleix Duran només té dos bases, Lluís Costa i Jokubas Gintvainis, i els ales Gabriel Lundberg, Noah Allen i Álvaro Muñoz, que arrossega problemes als dos tendons d'Aquil·les. L'alternativa són dos jugadors del vinculat: el base Dani García i l'ala navassenc Nil Brià, que divendres va jugar 52 segons contra el Clavijo.

Marc García, a punt per tornar

El FC Barcelona va anunciar ahir que Marc García ha rebut l'alta mèdica després de quatre mesos de baixa. El manresà, que va ser operat d'una luxació a l'espatlla esquerra, ja podria jugar avui amb el Barça B davant el Clavijo.