El Melilla no va deixar lloc que el Tau Castelló continués tenint esperances de passar a les semifinals de la lliga LEB Or i el va derrotar en el quart partit de la seva sèrie per 66-73, amb la qual cosa va situar el 3-1 a l'eliminatòria i va accedir a la penúltima fase dels play-off d'ascens. El seu rival serà el CB Prat, que divendres ja havia segellat el seu accés a semifinals en derrotar per la via ràpida el Valladolid. El primer partit de la sèrie serà divendres al pavelló Joan Busquets de la localitat del Baix Llobregat. L'eliminatòria que encara no està clara és la que enfronta l'Oviedo i el Palència, després que els castellans guanyessin ahir per 91-81 en el quart partit i forcessin el cinquè, que tindrà lloc dimarts, a les 20.45 hores, al pavelló de Pumarín.

Sense possibilitats

En el partit disputat al pavelló Ciutat de Castelló, el Melilla no va deixar que el conjunt de Toni Ten sortís tan fort com el primer dia, en què va assolir una diferència que ja no va poder remuntar. Els nord-africans ja guanyaven per 31-43 al descans. L'avantatge va créixer fins al 49-64 ja al darrer quart, el Castelló va reaccionar i va situar el 66-68, però Ott va errar el triple que hauria donat l'empat als locals i Dani Rodríguez i Samb ja no van fallar els tirs lliures. El base, amb 25 punts, va ser el millor home dels forans.

Resistint a casa

Per la seva banda, el Palència, que va acabar amb bones sensacions divendres, va ser força superior ahir a l'Oviedo i jugarà el cinquè partit per passar a semifinals. Els homes d'Alejandro Martínez van fer l'estrebada bona abans del descans (45-35) i van gestionar la diferència fins al final d'un enfrontament que l'Oviedo no va controlar en cap moment. Urko Otegui, amb 24 punts i 36 de valoració, va ser el puntal sobre el qual el Palència va endur-se la victòria.