Molt a guanyar i gairebé res a perdre. Així afronta el Leyma Corunya el duel d'aquest vespre al Nou Congost. El conjunt gallec, vuitè a la lliga regular, ha tingut el Manresa contra les cordes i ara es juga l'accés a semifinals amb el factor pista en contra. «No ens rendirem, ens aixecarem i anirem a mort», assegura el seu entrenador, Gustavo Aranza. «No hem perdut, anem 2-2»

El conjunt gallec va tenir a la seva mà passar a les semifinals diumenge, davant la seva afició. Però no va aprofitar el factor pista per rematar la feina i ara afronta el cinquè partit. «El cansament l'hem de convertir en motivació i energia. A més, viurem un ambient difícil. Però ja hem guanyat dos cops a Manresa, per què no un tercer?», es pregunta Aranzana.

El tècnic castellà recorda que el seu equip va tenir la victòria molt a prop diumenge: «Hem tingut el Manresa KO, ni ells pensaven que patirien tant». Al final, però, l'ICL va aconseguir una victòria que li va reforçar la moral i va minar la dels gallecs. «El Manresa està pletòric, com ho estàvem nosaltres divendres», admetia Aranzana, que no amagava que el seu equip estava «molt tocat després del quart partit».

L'entrenador del Corunya va explicar que diumenge, quan va entrar al vestidor, va trobar«gent plorant, estaven fotuts». Però no tenia cap retret cap al seu equip: «Quan et deixes l'ànima a la pista i caus per dos detalls, només pot felicitar l'equip». I ja pensa en com guanyar avui: controlant els petits detalls, bàsics per decantar la balança a favor.