Diego Ocampo va trigar força estona a arribar a la sala de premsa del Nou Congost. Devia necessitar temps per relaxar-se, abaixar pulsacions i felicitar els seus homes. L´entrenador gallec es va mostrar orgullós d´un triomf aconseguit «contra un rival que ha jugat molt bé en tot el play-off i que demostra, una vegada més, que a la lliga LEB Or no hi ha ciutats, ni noms, sinó jugadors que ho fan bé o no».

En aquest sentit, va valorar l´ambient d´ahir al Congost com «una cosa que no havia viscut mai, com han empès l´equip, com ens han aguantat al final, ha estat digne de veure». El play-off, per a ell, «l´hem guanyat per desig i caràcter», tot i que també va apuntar que «haurem de millorar el joc en els propers partits per tal d´aspirar a alguna cosa més».

Ocampo va relatar que el duel «ha estat de molta tensió i això s´ha vist a l´inici amb tirs fallats, amb pilotes perdudes i amb d´altres situacions. Crec que al final de la primera part no hem aconseguit prou recompensa de la feina que havíem fet i el tercer període l´hem iniciat malament i tous, però llavors hem reaccionat bé, sense demanar temps mort ni res, i ha sorgit Iffe [Lundberg]».

Per a Ocampo, el danès va ser clau «en els onze punts d´avantatge aconseguits, però aleshores no hem estat intel·ligents. Ells estaven a punt de renunciar, però hem escollit malament les jugades i hem permès que tornessin a entrar al partit».

Per sort, per segon enfrontament consecutiu «hem resolt bé al final, tot i que el resultat no és el més important en termes de jugar bé. Això ens pot servir per donar confiança de cara al futur si ens trobem en una situació semblant, però ho hem d´acompanyar d´un bon joc».

Respecte del futur rival, el Palència «ha fet una gesta, perquè fa molts anys que ningú no remuntava un 2-0 i, a més, contra un equipàs. Però aquesta victòria ens ha donat un plus. El fet que hagi estat tan complicada ens ha fet millorar molt en poc temps. Hem anat fent salts en els darrers partits i això és gràcies a uns jugadors que m´ho han facilitat tot molt, que s´han deixat entrenar i que llavors ho donen tot a la pista». Preguntat per un moment crític de l´eliminatòria va respondre un lacònic «des que vaig arribar».