Un cop aconseguit l'ascens esportiu, el Bàsquet Manresa ha de referendar-lo ara als despatxos. I per rematar el que s'ha aconseguit a la pista després d'una llarga temporada, el club ja té lligat un nou patrocinador principal que substituirà ICL, que ho ha estat des de l'estiu del 2015.

De fet, la primera intenció del club era anunciar-lo demà, abans de la celebració que viurà Manresa a la plaça Major. Però al final s'ha decidit posposar-ho per a més endavant. Un ajornament que no posa en perill l'acord que es té. Per tant, quan demà a la tarda els aficionats surtin al carrer per acompanyar el Bàsquet Manresa en la seva festa, encara ho faran amb la denominació d'ICL, que la temporada que ve no tindrà un paper principal.

L'arribada d'aquest nou patrocinador ha de servir al club per garantir la viabilitat del projecte: fer un equip que pugui ser competitiu a l'ACB, per evitar els patiments de les últimes temporades a la màxima categoria del bàsquet estatal, mentre l'entitat continua eixugant el seu deute, que el desembre passat era de 3,4 milions d'euros. Una quantitat que el club té sota control i que va reduint.