El Baxi Manresa ha presentat aquest divendres, només onze dies després d'aconseguir l'ascens esportiu a l'ACB, els abonaments per a la propera temporada. Es tracta d'una preus continuïstes respecte de les vuit últimes temporades a la màxima categoria, tot i que recuperen la depreciació de l'any a la LEB Or. Així, són els mateixos preus que al 2009, l'últim estiu en que van incrementar-se. Consulta aquí els preus dels abonaments de la propera temporada.

En l'acte, presentat pel conseller Marc Bernadich i pel cap de comunicació del club, Damià Badia al pati del teatre Kursaal, es va apel·lar al lema que s'ha fet popular en aquest play-off, el de "Pit i Congost". Es prioritza el color vermell. Segons Bernadich, es té l'objectiu "de recuperar abonats que ens van deixar a l'inici de la LEB, tot i que molts d'ells ja van tornar durant els play-off". Així, es vol passar dels 2.150 abonats que van acabar la temporada a "xifres més properes a les que teníem a l'ACB, de 2.800, 2.900 o fins i tot 3.000, que ja seria molt".

A part de la campanya d'abonaments, Badia també va presentar una sèrie de "píndoles" que s'aniran exhibint a les xarxes socials sobre situacions quotidianes que poden empènyer els aficionats a abonar-se al Baxi Manresa