L'adéu de Diego Ocampo obliga el Baxi Manresa a buscar un recanvi per a la banqueta quan el club creia que aquesta era un tema resolt, i el principal candidat a ocupar el càrrec és Joan Peñarroya, segons ha pogut saber Regió7.

Ara mateix, Peñarroya té sobre la taula dues possibilitats: entrenar el Fuenlabrada, amb qui es va reunir ahir, o el Baxi Manresa, amb qui també ha mantingut contactes. El seu nom s'havia relacionat abans amb clubs com l'Unicaja, l'Estudiantes o el Gran Canària, opcions que no es van concretar.

L'exjugador del club manresà ha deixat l'Andorra aquest estiu després de vuit temporades: el va pujar de la LEB Plata a l'ACB i l'ha portat a jugar una Copa del Rei i competició europea aquest últim curs.

Si l'opció de Peñarroya falla, ja han sortit a la llum el nom d'altres tècnics, com Carles Marco, mencionat pel portal Solobasket, amb passat al Nou Congost i que acaba de deixar l'Oviedo. Tampoc no té equip Jota Cuspinera, molt anys ajudant al Reial Madrid, aquesta última temporada entrenador del Tecnyconta Saragossa i també amb experiència com a primer a Fuenlabrada.