Joan Peñarroya s'ha mostrat ambiciós en la seva presentació com a nou entrenador del Baxi Manresa per a les dues properes temporadesBaxi Manresa. El retorn d'un fill pròdig, aquest cop per seure a la banqueta, ha d'ajudar a fer créixer l'equip i el club, segons ha explicat. «L'objectiu és consoldiar un projecte i quan me'l van presentar vaig pensar que feia anys que no hi havia un projecte així a Manresa», ha declarat Peñarroya. «Anem a totes».

El nou entrenador del conjunt manresà ha explicat que arriba «amb gana» i que el motiva agafar les regnes d'un equip «que no és guanyador, perquè encara no ho som, tot i que el president té moltes ganes que ho siguem».

Peñarroya ha admès que era molt a prop de comprometre's amb el Fuenlabrada quan li va arribar la proposta del Baxi: «Estic molt agraït per l'interès del Roman i del president en conèxier la meva situació. Per molt poques hores encara estava lliure. Si haguessin trigat més, no hi hauria hagut l'opcio de ser a casa».

El terrassenc ha assumit la responsabilitat «que el camp estigui ple i que la gent estigui orgullosa del joc que oferim». Peñarroya vol que es mantingui l'ambient que es va viure durant els play-off d'ascens de la LEB Or. I ha afegit que «si juguem bé, tindrem opcions de guanyar».

Sobre l'equip, Peñarroya ha vaticinat que «serà un estiu llarg» en quant a fitxatges, ha assegurat que s'adaptarà «als jugadors que tingui»i ha afegit que li agradaria tenir, si és possible, «un equip agressiu, ràpid, de partits de moltes possessions, que jugui amb alegria». En tot cas, ha assegurat que «serem competitius».