L'exjugador Antonio Martín Espina (Madrid, 1966) va ser elegit per unanimitat president de l'ACB i es converteix en el setè mandatari de l'associació i el primer jugador en arribar al càrrec. L'expivot de l'Estudiantes i el Reial Madrid, entre d'altres, ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector tecnològic, la banca i la televisió després de retirar-se.

Antonio Martín succeeix en el càrrec Francisco Roca, que va ocupar la presidència des del 2014 fins al 2017. «És una gran satisfacció haver estat elegit president d'una organització de la rellevància de l'ACB, una competició a la qual he vist néixer i créixer durant la meva carrera esportiva i professional i de la qual sempre m'he sentit part», va assenyalar el nou mandatari en declaracions facilitades per l'ACB.

Després de la seva elecció per unanimitat, el nou president ha agraït als clubs «la confiança dipositada en mi per al càrrec». Amb l'elecció d'Antonio Martín, l'ACB completa la seva cúpula després d'haver designat José Miguel Calleja director general el 26 de març passat.