L'UCAM Múrcia va anunciar ahir la contractació de l'ala-pivot internacional croat Damjan Rudez (32 anys, 2,05 metres), que signa per una temporada. Rudez ve de ser subcampió de la Champions League amb el Mònaco, club pel qual va fitxar el febrer després d'un breu pas pel València Basket. Rudez també havia jugat al Saragossa (2012-14).

D'alta banda, el Monbus Obradoiro va fer oficial un acord per dues temporades amb l'ala-pivot Maxime de Zeeuw (31 anys, 2,06 metres), internacional belga que arriba de l'Oldenburg alemany. José Luis Mateo, director general de l'Obradoiro, va destacar que De Zeeuw «té tir de tres punts i joc al pal baix. Ve amb bones referències humanes i ha de ser un jugador important per a nosaltres».

I per últim, l'Iberostar Tenerife va anunciar el fitxatge d'un altre interior: Colton Iverson. El pivot nord-americà, de 29 anys i 2,13 metres, arriba del MoraBanc Andorra, amb qui va acabar la temporada i va signar unes mitjanes de 5,2 punts i 4,1 rebots. Iverson, ex del Baskonia, també ha jugat a Turquia i a Israel.