El serbi Marko Lukovic, de 26 anys i 2,06 metres d'alçada, serà un dels pivots del Baxi Manresa la temporada que ve, segona ha confirmat el club després que aquest divendres al matí ho desvetllés el periodista Chema de Lucas a través d'un tuit. Lukovic té una mínima experiència a la lliga Endesa, ja que va disputar el tram inicial de la temporada passada amb l'UCAM Múrcia i, fins i tot, es va arribar a enfrontar als manresans en un duel de pretemporada a Sant Julià de Vilatorta en què va anotar 17 punts.

El jugador balcànic va finalitzar la temporada a Le Portel, de la lliga francesa, amb bones xifres, després d'haver rescindit el contracte amb els murcians, conjunt que dirigia Ibon Navarro, el 8 de març passat. A l'UCAM va fer 5,5, punts i 2,8 rebots per partit i el va perjudicar el fet que el club recuperés homes interiors com Augusto Lima i Victor Faverani.

Segurament, Lukovic s'incorporarà aviat als manresans, que ja han iniciat les revisions mèdiques i les sessions de tir al Congost i que presentaran la nova plantilla el proper dimecres, dia 22.

Al mateix temps, la propera incorporació del Baxi podria estar molt a prop de concretar-se. Segons el mateix Chema de Lucas, el club tindria a punt el fitxatge del pivot haitià Cady Lalanne, de 26 anys. Després de formar-se a la NCAA, el jugador va tenir un gran inici a la Lega italiana amb el Brindisi, amb una mitjana de 15,7 punts i 9,9 rebots, i va acabar la temporada al Besiktas. El pivot, de 2,08 m, va ser escollit al número 55 del Draft pels Spurs l'any 2015.